Ceapa si telina se cutata si se spala sub jet de apa rece.
Pulpele de pui se urata de piele, se spala, apoi se transeaza, asa incat sa obtinem 4 bucati de carne.
Punem in tigaia antiaderenta 1 lingura ulei de masile, ceapa tocata si telina taiata bucatele.
Asezam deasupra bucatile de carne, presaram sare si piper dupa gust, turnam in tigaie foarte putina apa (cca 1/4 cana), acoperim tigaia si lasam mancarea la foc potrivit pentru 15 minute.
Clatim sub jet de apa nautul prefiert din conserva, il scurgem de apa si il adaugam in tigaie.
Mancarea se va gati la foc potrivit cca 30 minute.
Din cand in cand mai intoarcem pe cealalta parte bucatile de carne pentru a se gati uniforma.
Adaugam rosiile pasate, lasam sa scada lichidul, oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata si putina boia dulce peste bucatile de carne, apoi servim.
Pofta buna!