Mancare de post - Varza calita

de robert_b in Mancaruri de post, 6 Ian 2016 | 29142 vizualizari

 

O reteta simpla si buna. Aceasta varza calita imi aduce aminte de copilarie. E foarte buna! Daca nu tineti post puteti pune si o bucata de kaizer sau de ce nu o bucata de costita!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza medie
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 150 gr suc de rosii
  • 2 linguri bulion
  • 300 ml apa
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • condimente dupa gust
  • marar prospat 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de post - Varza calita:

Tocam varza julien, cu un cutit bine ascutit.

Turnam uleiul intr-o cratita, pornim focul si lasam sa se incinga putin.

Adaugam ceapa si lasam sa se caleasca, apoi punem varza si o calim putin, pana se imoaie. Adaugam sucul de rosii, bulionul si apa. Amestecam bine si lasam sa fiarba timp de 25-30 de minute pana se inmoaie bine varza.

La final adaugam condimentele, sarea si piperul.

Oprim focul si adaugam mararul tocat. Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Eu am ales sa pun ceapa verde in loc de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de post - Varza calita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de post, cu granule de soia