O mancare consistenta.
Am curatat ceapa, am spalat-o si am tocat-o.
Am curatat usturoiul, l-am spalat si l-am tocat.
Am spalat ardeiul si l-am taiat cubulete.
Apoi intr-o cratita am pus putin ulei la incins.
Am adaugat ceapa, apoi usturoiul.
Cand a devenit translucida am adaugat si ardeiul.
Cand s-a inmuiat putin, am adaugat apa. ( de 3 ori mai multa decat cantatea de orez)
Cand apa a inceput sa fiarba, am adaugat orezul.
Am adaugat si sare si piper.
Dupa vreo 10 minute, cand orezul a inceput sa se inmoaie, am adaugat spanacul congelat si am mai lasat la fiert la foc mic 10-15 minute.
Am amestecat incet din cand in cand in cratita ca nu cumva sa se prind de fund.
Am oprit focul si am lasat sa stea asa 10-15 minute.
1
Se poate servi ca garnitura.