Incerc sa combin in fel si chip ingredientele, pentru a-i surprinde placut pe baieti, cu altfel de mancare, aporoape de fiecare data.
De data aceasta am combinat mazarea cu gnocchi, carnati dar si niste sunca presata cu crusta din boabe de piper.
A iesit tare gustoasa si v-o recomand cu drag!
Si cum gazele au fost oprite toata ziua, din cauza unei avarii, am preparat aceasta mancare la multicooker.
Se curata ceapa si se toaca solzisori, apoi se pune la calit in unt si ulei de masline, in vasul multicookerului, pe modul FRY, setat pentru un timp de 15 minute.
Se curata radacina de patrunjel, se taie in cuburi si se adauga peste ceapa cand aceasta devine sticloasa.
Se adauga carnatii prajiti in prealabil si taiati in rondele, precum si sunca presata taiata in cuburi, mazarea congelata si se acopera totul cu apa fierbinte.
Se seteaza programul Stew pentru o ora.
Dupa 20 de minute, se ridica capacul si se asezoneaza mancarea cu putina sare si condimente, dar si cu pasta de rosii cu ardei copti, se mai lasa la fiert 15 minute, dupa care se adauga ardeii tocati in cuburi si gnocchi.
Se mai potriveste gustul de sare si condimente, iar dupa deconectarea aparatului de la sursa de curent, se adauga verdeata tocata marunt.
Am setat timpul de preparare pentru o ora, dar in maxim 45 de minute, mancarea a fost gata, asa ca am deconectat aparatul inainte de expirarea timpului setat.
1
In timpul calirii cepei nu se va adauga sare, dar se va adauga putin zahar, pentru a obtine un delicios gust de caramelizat.
2
Sarea se va adauga in mancare, spre final de fierbere.