Mancare de gogonele si castraveti murat

de claudiaO in Porc, 17 Oct 2016 | 2848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogonele mutate
  • 5 castraveti murati mai mari
  • 800 g carne de porc
  • 3 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • 1 lingura pasta de ardei rosu dulce
  • 2 linguri pasta de to mate
  • 1 lingurita cimbru
  • Delikat / piper
  • 5-6 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • Apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de gogonele si castraveti murat:

Incepem cu muraturile, pe care le spalam, le taiem in bucatele si le clatim bine cu apa  , de mai multe ori. Castravetii i-am taiat rondele. Toate intra intro oala cu apa rece. Cand incepem sa fiarba, schimbam apa. Eu am schimbat-o de vreo 3 ori. Ultima apa o folosim sa si fiarba muraturile cca 30 minute. 

Carnea o spalam si o taiem cubulete cat o nuca,apoi o punem la calit intro cratita cu ulei. Cand incepe  sa se prajeasca putin , adaugam ceapa tocata solzisori si apoi morcovul rondele. Calim pana ce  ceapa devine sticloasa. Adaugam muraturile scurse de zeama, punem cimbru,piper si apa si punem la fiert cu capac. Dupa vreo 10 minute adaugam pasta de ardei si continuam fierberea pana se patrunde carnea. Daca mai trebuie, mai completam cu putina apa. Adaugam pasta de tomate si putin delikat dupa gust, mai fierbem vreo 5 minute, apoi punem mararul tocat marunt.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de gogonele si castraveti murat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

mihaelar63 1

17.10.2016, 12:06

Bunica 1

17.10.2016, 12:15

O bunătate de mâncare!

Panacris 1

17.10.2016, 20:06

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc