Mancare de fasole verde

de alilianaa in Mancaruri de post, 28 Mar 2013 | 3603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pungi cu fasole verde
  • un morcov
  • 2 rondele telina
  • o ceapa
  • 2 rondele pastarnac
  • o legatura marar proaspat
  • 200 ml suc de rosii
  • un graunte cu usturoi
  • cimbru, sare, piper dupa gust
  • doua foi de dafin
  • 30 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde:

Am curatat legumele (ceapa, morcov, telina, pastarnac) , spalat si tocat marunt. Intr-o cratita  cu 30 ml ulei le-am sotat pret de 3-4 minute. Am adaugat fasolea verde. Am pus apa cam 300 ml. Daca mai este nevoie mai putem completa pe parcurs.Am pus sare. Cand toate au fost aproape gata ca fierbere am adaugat piper, cimbru, foi de dafin si sucul de rosii. Dupa alte 10 minute am adaugat un graunte de usturoi tocat. 

Am adaugat marar proaspat taiat marunt. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de iahnie de fasole rapida, cu fasole din conserva