Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Fasolea se pune în apă rece de seara până dimineața. Dimineața se schimbă apa și se pune la fiert 30 minute în oala sub presiune și aprox 1 oră în oala normală cu capac.
Ceapa tocată mărunt se călește în uleiul încins până devine aurie. Adăugăm boiaua dulce, boiaua iute și cimbrul și le călim 2-3 minute.
Stingem cu sucul de roșii. Adăugăm fasolea boabe fiartă și o frunză de dafin. Dacă doriți mai mult sos puteți adăuga si din apa în care a fiert. Lăsăm la foc potrivit pentru aprox 15 minute. Adăugăm mărarul tocat mărunt și condimentăm cu sare.
Servim cu murăturile preferate - castraveți, gogonele, gogoșari etc.
Poftă bună!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola