Mancare de dovlecei cu ou-specific arabeasca

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2011 | 9029 vizualizari

 

Este o mancare ce valorifica miezul ramas de la dovleceii umpluti; in tarile arabe se folosesc pentru umplut dovleceii zucchini foarte mici si nu au seminte.
Se servesc deobicei la cina.

 

INGREDIENTE

  • miezul de la 1.5 kg dovlecei zucchini  
  • 3-4 catei de usturoi taiati marunt  
  • 2 oua  
  • sare dupa gust  
  • piper proaspat macinat dupa gust  
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei cu ou-specific arabeasca:

Intr-o tigaie wok se pune uleiul de masline la incins sic and ia o culoare aurie se adauga miezul de dovlecel.

Se sareaza si se pipereaza dupa gust; cand dovleceii au inceput sa fiarba se reduce focul, se acopera tigaia si se lasa 20 de minute sa se caleasca. Se adauga 2 oua battue si se mai lasa 2-3 minute.

Se servesc cu lipie araba,muraturi si masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu ou-specific arabeasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta