Mancare de dovlecei

de dantes in Mancaruri de legume, 21 Sep 2017 | 4192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 50 g unt
  • 1 lingura de faina
  • 100 ml lapte
  • 1 legatura de marar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei:

Dovleceii se curata de coaja, se dau pe razatoarea mare si se scurg de lichid.

Intr-un vas, punem la topit untul si adaugam la calit dovleceii. Cand sunt pe jumatate gata, adaugam faina dizolvata in lapte, mararul tocat marunt si saram dupa gust, daca doriti, puteti adauga si o lingura cu concentrat de legume.

Lasam totul sa fiarba pana scade lichidul si se fac dovleceii.

Se pot servi ca atare sau alaturi de snitele, friptura, carne la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei in crusta din fulgi de porumb cu sos tzatziki