Mancare de cartofi si carnaciori oltenesti

de Valclaudia in Porc, 7 Sep 2014 | 4224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg cartofi
  • 2 perechi carnaciori oltenesti
  • 2 cepe potrivite
  • 2 linguri ulei
  • 2 ardei grasi (colorati diferit)
  • 1 lingurita seminte de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi si carnaciori oltenesti:

Curatam si spalam cartofii sub jet de apa rece.

Ii taiem cubulete, apoi ii punem la fiert in apa cu sare la foc potrivit.

Ardeiul si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete.

Calim cubuletele de ceapa si ardei in ulei cca 5 minute intr-o tigaie incapatoare.

Adaugam carnaciorii taiati bucatele + semintele de mustar si lasam sa se gateasca la foc mic, amestecand din cand in cand.

Dupa ce au fiert cartofii, ii scurgem de apa si ii adaugam in tigaie peste mancarea gatita la foc mic.

Adaugam sare si piper dupa gust,verdeata tocata marunt,apoi amestecam cu grija sa nu se zdrobeasca prea tare cubuletele de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi si carnaciori oltenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti