Sincer nu stiu ce nume are mancarea mea....poate ma ajutati voi bucataresele mai experimentate
Am pus prima data in oala costita si carnatii cu-n strop de ulei, si cand au inceput sa se prajeasca putin am adaugat zarzavaturile si am calit impreuna pana cand legumele s-au muiat putin. Am pus apoi carnea proaspata ( ceafa), boia si am acoperit cu apa calda, Am pus sare si piper dupa gust si am lasat sa fierba pa foc potrivit. Cand carenea a fost aproape fiarta am pus cartofii taiati cuburi.
Din faina, ulei, un praf de sare si apa am facut un"aluat"subtire o coca sau cum vreti voi sa-i ziceti si am luat din ea cu lingurita umezita-n zeama si asa am format galuste.
Am lasat totul sa fiarba pana cand zeama a mai scazut.
Am servit alaturi de castraveti murati...pusi de soacra mea.
PS: Nu ma prea pricep eu la explicatii...sper ca veti intelege ce am scris