Mancare de ardei copti cu smantana

de MIUTA in Mancaruri de legume, 14 Oct 2011 | 11462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei grasi
  • o ceapa mare
  • un morcov
  • o lingura pasta de ardei
  • 50 ml bulion
  • 2 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • smantana
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ardei copti cu smantana:

Ardeii copti se decojesc de coaja si se taie felii.

Intr-o cratita se pune ulei si se adauga ceapa taiata fin.

Se caleste cateva minute apoi se pune morcovul dat pe razatoarea mica.

Se caleste inca 5 minute apoi punem o lingura cu pasta de ardei.

Se pune cimbru,sare,piper,usturoiul pisat si putina apa.

Se lasa la fiert pana scade apa si ramane sos.

Se pun ardeii,patrunjelul verde si se mai lasa cateva minute.

Se pune bulionul si se mai fierbe inca 5 minute.

Se pune smantana si condimente daca mai este nevoie.

Se serveste cu diferite garnituri(orez,cartofi)alaturi de friptura sau gratar.

Se pot servi de post fara sa mai punem smantana.

Noi am servit mancarea de ardei alaturi de cartofi prajiti si a fost grozav de buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ardei copti cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mena29 1

14.10.2011, 22:44

kamy 1

15.10.2011, 19:11

buna da unde-i smantana?

DIANA B 1

20.10.2011, 16:21

Deliciuuuuuuuuuuuuu , da' chiar asa ... smantanica un'e-i ? eu cand fac , inund ardeii in ea

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete in stil grecesc