reteta asta se poate face si cu carne de pui la gratar( piept de pui taiat in fasii lunguiete)sau cu carnati cu sunca taiat tot in fasii lunguiete si calit in putin ulei
Morcovul se fierbe ,sa fie doar pe jumatate fiert ,brocoli se opareste in apa cu putina sare,intre timp se taie ceapa julien ,prazul rondele(dar fara frunzele verzi) ardeiul in fasii lunguiete,pastele se pun la fiert si ele in apa cu sare .
Intr-o cratita(neaparat de fonta) se pune la foc si in ea urmatoarele:ulei si sos de soia dupa aceea pastele ,ceapa,ardeiul,prazul,brocoli, morcovul,sare si boia de ardei dupa gust si se mai pune inca putin sos de soia (sosul de soia e mai bun decat uleiul ptr ca nu se lipeste de tigaie si pastele intre ele )cu betisoarele amestecati in asa fel incat sa se intrepatrunda toate.
Se servesc imediat ,calde,cu sos de chilli.POFTA BUNA!