Maia de secara -Starter

de Ksenya in Piine, 18 Iun 2015 | 6980 vizualizari

COMENTARII (13)

Gicuta 1

18.06.2015, 10:31

miki_a 1

18.06.2015, 10:33

O reteta foarte buna si binevenita! Si mie imi place painea cu maia naturala (e foarte buna pentru copii), abia astept reteta ta!

Ksenya 1

18.06.2015, 10:45

Ela ,am pus-o de-aseara la dospit,astept sa-i treaca timpul mentionat si imediat ma apuc de ea.

Gherca Daniela 1

18.06.2015, 11:36

mihaelar63 1

18.06.2015, 12:28

Paina preparata cu maia naturala este foarte sanatoasa si gustoasa . Buncii nostrii asa procedau

MotanLaOale 1

18.06.2015, 12:46


vezi ca ai scris a 2-a zi apa + apa in loc de faina

reisnaor_2006 1

18.06.2015, 12:49

simona72 1

18.06.2015, 13:02

Nu am cunostinte despre asa ceva. Mi se pare interesant ca nu contine drojdie, de fapt, cred ca asa se obtine drojdia astept si eu cu interes reteta...

Ksenya 1

18.06.2015, 13:27

Mihaela ,de acord cu tine.Reteta postata este de la bunicii unei amice.

Ksenya 1

18.06.2015, 13:29

Motane,iarasi m-am grabit,no, multumesc mult de observatie,am corectat-o

Catalina L 1

18.06.2015, 13:59

interesanta reteta

- Andreea - 1

18.06.2015, 16:45

Ela68 1

13.05.2016, 13:04

de secara n-am incercat, mi se pare mai rapida aceasta varianta ; ma duc sa vad daca ai facut si painica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scovergi taranesti