Madeleine-reteta clasica

de ianculubita in Prajituri, 29 Sep 2011 | 43187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3oua
  • 150g zahar
  • 200g faina
  • 2linguri apa floare de portocal
  • 1praf de copt
  • 100g unt topit
  • 50ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madeleine-reteta clasica:

Se amesteca ouale cu un praf de sare,zahar,apa de floare de portocal,putin lapte,faina si praful de copt cernute impreuna,untul si restul de lapte;formele se ung cu putin unt topit sau ulei cu pensula,apoi se toarna compozitia si se dau la cuptor 15-20min;pentru ca nu mi-am adus decat o singura forma de madeleine,am folosit si formele de briose.

TIPS-URI

1

apa de floare de portocal,se poate inlocui cu esenta de migdale

Daca ti-a placut reteta noastra "Madeleine-reteta clasica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan pufos cu nuca - Reteta simpla de baza