Macrou invelit in staniol

de ionix in Peste, 30 Sep 2009 | 14239 vizualizari

 

e foarte bun si sanatos...

 

INGREDIENTE

  • 6 pesti macrou
  • o rosie mare
  • 1 ardei gras rosu
  • o capatana de usturoi
  • foi de dafin
  • o ceapa mare galbena
  • 1 ardei iute dar nu prea iute
  • cateva masline
  • 2-3 linguri de unt
  • folie de aluminiu
  • chili, sare. tarhon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou invelit in staniol:

Pestii se curata bine de negreala. Se da cu chili, tarhon si sare iar apoi se umple cu toate legumele taiate. Ardeiul eu l-am taiat cubulete, rosiile rondele iar ceapa julien. Cantitatea legumelor este dupa gust.

Inainte de a pune pestele pe folie, folia se unge cu un pic de unt. Pestele se inveleste in folie de aluminiu astfel incat capatul foliei sa fie in sus pentru a nu curge sosul.

Se da la cuptor pentru o ora jumate mai intai la foc mic iar apoir la foc mediu.

Se serveste cu suc fresh de lamaie sau cu mujdei si mamaliguta. Eu prefer ultima varianta. :p

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou invelit in staniol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bucataras 1

13.12.2009, 10:11

Are o Oana o reteta delicioasa: http://www.bucataras.ro/retete/1393/saramura_de_crap.html

gaby_duceag 1

13.12.2009, 16:52

multumesc Bucatarasule

ionix 1

14.12.2009, 10:31

hehe te-a rezolvat Bucataras

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pangasius pe pat de legume