Macrou invelit in staniol

de ionix in Peste, 30 Sep 2009 | 14945 vizualizari

 

e foarte bun si sanatos...

 

INGREDIENTE

  • 6 pesti macrou
  • o rosie mare
  • 1 ardei gras rosu
  • o capatana de usturoi
  • foi de dafin
  • o ceapa mare galbena
  • 1 ardei iute dar nu prea iute
  • cateva masline
  • 2-3 linguri de unt
  • folie de aluminiu
  • chili, sare. tarhon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou invelit in staniol:

Pestii se curata bine de negreala. Se da cu chili, tarhon si sare iar apoi se umple cu toate legumele taiate. Ardeiul eu l-am taiat cubulete, rosiile rondele iar ceapa julien. Cantitatea legumelor este dupa gust.

Inainte de a pune pestele pe folie, folia se unge cu un pic de unt. Pestele se inveleste in folie de aluminiu astfel incat capatul foliei sa fie in sus pentru a nu curge sosul.

Se da la cuptor pentru o ora jumate mai intai la foc mic iar apoir la foc mediu.

Se serveste cu suc fresh de lamaie sau cu mujdei si mamaliguta. Eu prefer ultima varianta. :p

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou invelit in staniol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bucataras 1

13.12.2009, 10:11

Are o Oana o reteta delicioasa: http://www.bucataras.ro/retete/1393/saramura_de_crap.html

gaby_duceag 1

13.12.2009, 16:52

multumesc Bucatarasule

ionix 1

14.12.2009, 10:31

hehe te-a rezolvat Bucataras

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]