Macrou "imbracat" in foi de varza acra

de Bucataras Medi in Peste, 25 Mar 2011 | 5404 vizualizari

 

Pentru ca este ziua de Buna Vestire si pentru ca se mananca peste nu puteam sa nu pregatesc ceva peste ....................asa ca va invit la masa,va astept , sunteti invitatii mei.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati macrou
  • 8 frunze de varza murata
  • zeama de lamaie
  • 1 pahar vin alb sec
  • cimbru
  • ulei de masline
  • sare,piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou "imbracat" in foi de varza acra:

Curatam si apoi spalam bucatile de peste.Presaram cu sare si piper fiecare bucata de peste atat pe interior cat si pe exterior.Stropim cu zeama de lamaie si apoi "imbracam" fiecare bucata de peste in parte in cate 2 foi de varza murata care au fost spalate si desarate in prealabil.Condimentam cu cimbru.Intr-o tava unsa cu ulei de masline asezam pestele  si turnam apoi vinul si un pahar cu apa.Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 30 min. dupa care scoatem folia , stropim cu sosul din tava bucatile de peste si dam la cuptor pana cand totul este bine facut si rumen.

Este delicios .

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou "imbracat" in foi de varza acra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

silvae 1

16.04.2011, 21:13

mi se pare f interesanta reteta, luni am sa o fac si eu

adry88 1

06.05.2011, 15:56

Ina 1

22.11.2012, 21:24

eu abia acum vad reteta asta Trebuie incercata
Bravo, Medi', scumpa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu sos