Macrou cu cartofi

de pity19 in Peste, 22 Mai 2014 | 3060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti macrou
  • 300 gr cartofi gata taiati congelati
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • ulei
  • un catel de usturoi
  • 4 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu cartofi:

Punem cartofii la prajit in ulei pana cand acestia se rumenesc bine!

Pestii ii taiem in trei fiecare bucata , condimentam cu sare , piper , vegeta .

Ii punem la prajit intr-o tigaie subtire fara ulei si lasam la rumenit pe ambele parti!

Curatam un catel de usturoi , ii pisam bine , punem 4 linguri de smantana grasa , amestecam si servim alaturi de peste!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (4)

babi5 1

22.05.2014, 21:39

marcela1979 1

23.05.2014, 05:50

Krystyan Trendy 1

24.05.2014, 10:35

gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de rechin la cuptor cu cartofi natur