Macrou afumat

de costi7hector in Peste, 14 Noi 2016 | 4743 vizualizari

COMENTARII (13)

laura_n 1

14.11.2016, 11:20

Fain, dar cine e nevestica ta? ))

MotanLaOale 1

14.11.2016, 11:21

Bucataras Diana 1

14.11.2016, 11:29

Hi hi, eu sunt nevestica

AndrutzaP 1

14.11.2016, 11:35

-Licurici- 1

14.11.2016, 11:43

CameliaR 1

14.11.2016, 11:46

Constelatialeu 1

14.11.2016, 11:52

Ai spart gheata, e numai bun penru Revelionul Bucatarasilor...

Merisor 1

14.11.2016, 12:37

Îmi place macroul afumat!

Bunica 1

14.11.2016, 13:47

Am făcut ,dar fără să-l țin în sare,și-a fost foarte bun.Și-al tău este foarte bun!

Ksenya 1

15.11.2016, 08:35

buuun !

mirela0911 1

16.11.2016, 08:26

Trebuie sa fie tare bun!

Panacris 1

23.11.2016, 19:06

Ina 1

08.01.2017, 13:51

Excelent!
Nu conteaza cat de rudimentara e afumatoare, important e sa faca treaba buna . Nici noi n-am fi vrut sa cumparam una noua, dar nu ne pricepeam nici sa facem, n-aveam nici unde s-o montam si nici din ce sa facem... Dar acum chiar nu regretam investitia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste afumat