Macaroane cu telemea

de miremirc in Paste, 11 Iun 2012 | 16314 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g macaroane
  • 40 g unt
  • 250 g telemea sarata
  • 4 oua
  • 4 lg smantana
  • 50 ml lapte
  • 3 lg parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu telemea:

Fierbem macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj, le trecem prin jet de apa rece si le strecuram.

Intr-un castron batem ouale cu o furculita, adaugam telemea sarata data pe razatoarea cu dinti mari, smantana, laptele si omogenizam. Daca mai este necesar se adauga lapte si sare.

Forma in care vom aseza macaroanele o ungem cu 20 g unt. Turnam macaroanele, iar deasupra amestecul de oua cu branza. Peste punem bucatele de unt ramas si presaram parmezan ras.

Dam la cuptor pentru 20-30 de minute. Servim macaroanele calde. Sunt foarte bune si reci.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

iry-gabriela 1

11.06.2012, 20:38

exact ce imi place tare

Sim0na 1

11.06.2012, 20:48

Ce-mi mai plac si mie...

Mihaela11_jo 1

12.06.2012, 14:21

Foarte buna mancarea studenteasca; favorita fiului meu cand era student

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf