De obicei il numesc biban dar mai este cunoscut și ca lavrac sau lup de mare
Acest peste este excelent, are o carne fina si delicioasa.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/08/lup-de-mare-biban-gatit-in-papiota.html
Curățați ceapa și tăiați-o lamele. Spălați roșiile și dovlecel și tăiați-le felii. Am lăsat pielea de dovlecel pentru că era bio. Tăiați și lămâia felii. Spălați și uscați pestele cu un prosop de hârtie. Se condimentează cu sare și piper și se unge cu ulei de măsline. Puneți hârtie de copt pe o tava de cuptor. Puneți o parte din legume deasupra: dovlecei, ceapă, roșie și lămâie. Sare si piper. Așezați bibanul deasupra și acoperiți-l cu restul de legume. Puneti sare si piper. Presarati ierburi de Provence. Inchideti papiota si dati la cuptor timp de 45 de minute la 190°C. Serviti-l imediat .