by Miha,....mi se lipisera dis de dimineata ochii de monitor, admirandu-i reteta.... Sarumana Miha! >:d
Intai ne ocupam de amestecul de ciuperci si ceapa verde.
Curatam si spalam atat cipuercile cat si ceapa.
Le taiem dupa preferinta,incingem 2 linguri de ulei, adaugam ciupercile, sare si piper dupa gust si lasam sa scada apa lasata. Punem ceapa verde tocata peste ciuperci, calim cateva minute si dam tigaia deoparte sa se racoreasca umplutura obtinuta.
Amestecam drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida.
Adaugam apa calduta,semintele de in, faina si framantam un aluat elastic.
Adaugam la final o lingura de ulei sa se desprinda aluatul de maini.
Preincalzim cuptorul.
Ungem tava cu putin ulei, asezam aluatul in tava si il aplatizam cu mainile, apoi il impungem cu furculita din loc in loc.
Batem un ou cu 1 lingura de lapte rece, ungem aluatul cu acest amestec si asezam ciupercile calite.
Presaram bucati de cascaval si branza telemea, dam tava la cuptor pentru cel putin 30 min. la temperatura medie si cand se rumeneste servim.
Pofta buna!