Linte rosie cu carnita

de mihaelar63 in Porc, 5 Iul 2010 | 9232 vizualizari

COMENTARII (7)

Ina 1

05.07.2010, 08:13

am venit cu furcile, desi linte n-am papat niciodata!

mihaelar63 1

05.07.2010, 08:21

este gustoasa si mai fina decat fasolea , de obicei se prepara cu afumatura . Eu am invatat de la o doamna unguroaica , ca e traditie sa se prepare de Revelion , ar insemna spor, abundenta in casa

madi_marin 1

05.07.2010, 08:49

si mie imi place mult lintea...... nu ai precizat ce cantitate ai folosit....

mihaelar63 1

05.07.2010, 08:53

multumesc madi am reeditat reteta , asta-noapte am pierdut-o ca nu mergea netu

madi_marin 1

05.07.2010, 09:21

....o sa fac si eu mancarica de-asta ...

lia maria 1

05.07.2010, 09:30

neaparat voi incerca si eu aceasta reteta

mihaelar63 1

07.07.2010, 21:33

lia , madi , trebuie incercata , e atat de imbietoare culoarea ei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de linte rosie cu afumatura