Eu nu-s prea fana paste, imi trag niste macarale cu branza si cam atat. Asta nu inseamna ca nu fac genul asta de mancare. Si cum imi ramasese dintr-un pui pe sticla, am zis ca-i pacat de pieptul si copanul care a ramas. Aveam niste paste numite linguine - pinguine.....si binenteles pentru farfuria mea niste parmezan....
Intr-o oala punem 2 l apa cu sare si lasam sa clocoteasca, apoi punem pastele linguini la fiert.
Separat taiem puiul cubulete mici, punem la incins tigaia wok, adaugam untul si-l lasam sa se topeasca apoi adaugam pasta de tomate, presaram piper si sare dupa gust, adaugam in sos 2-3 linguri din apa in care fierb pastele, la final adaugam carnea de pui si lasam sa fiarba cca 5-6 min la foc mic. Farfuria mea fost doar lingune si parmezan fara numar......iar sosul cu carne l-am mancat separat, ca asa am eu pitici pe creier. Pe cealalta farfurie am asezat linguinele ca un cuib, am presarat putin parmezan si-n mijloc am pus sosul cu pui. Gata cina si astept ''specialistii'' in paste care sa spune verzi si uscate cum ca nu-i ok, de parca eu mananc cum vor unii si altii, eu mananc cum vreau eu dupa gusturile mele si ale familiei mele.