Limonada cu capsuni

de Miha in Bauturi, 13 Iun 2010 | 5832 vizualizari

 

Caldura mare mon cher!

 

INGREDIENTE

  • 1 lamaie
  • 150 g capsuni
  • 1 lingura zahar
  • 4 pahare apa plata
  • cuburi de gheata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limonada cu capsuni:

Lamaia curatata de coaja ( se poate folosi si coaja daca va place), capsunile si zaharul se pun in blender si se mixeaza pana se obtine un piure fin.

Se adauga apa, apoi se strecoara, pentru a avea o limonada limpede.

Paharele se decoreaza cu zahar, se pune limonada si cuburi de gheata.

Este o bautura racoritoare si bogata in vitamina C. Se poate prepara si fara zahar, daca capsunile sunt foarte dulci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limonada cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Miha 1

13.06.2010, 18:37

Pe caldura asta un butoi de limonada as bea.

jolygina 1

13.06.2010, 23:32

foarte interesant ,am sa incerc si eu

elena1988 1

11.02.2011, 17:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limonada cu pepene galben