Limba cu masline si ardei

de anomisana in Porc, 15 Aug 2012 | 3906 vizualizari

COMENTARII (17)

diaconta 1

15.08.2012, 16:19

eu n-am mancat niciodata limba ,desi am auzit ca-i foarte buna

Cris2711 1

15.08.2012, 16:19

MotanLaOale 1

15.08.2012, 16:22

portiadelumina 1

15.08.2012, 16:28

La noi se găteşte acest fel după Crăciun. Ştiu cum e, îmi place şi am constatat că nu are reacţii adverse gen limbariţă Cel puţin la mine asta e ceva nativ
Deci mâncarea prezentată e

laura_n 1

15.08.2012, 16:36

Parinte

Laly 1

15.08.2012, 16:39

Pai daca avem dezlegare vin si eu la masa

diaconta 1

15.08.2012, 16:40

Ha haaaaaaaaa Padre"limbarita") oi fi mancat si io si nu stiu? ca vad ca vorbesc cam mult

portiadelumina 1

15.08.2012, 16:44

Sim0na 1

15.08.2012, 17:22

Tare bine arata

Bunica 1

15.08.2012, 18:19

Diferita fata de cum o prepar eu, dar foarte buna Sotul a mancat doua portii......altadata sa manance ce-i pui in farfurie

Merisor 1

15.08.2012, 19:21

super reteta ta

iry-gabriela 1

15.08.2012, 19:57

ce bine arata piureul ,puteam sa jur ca este maioneza

Bya Ralu 1

15.08.2012, 20:49

foarte bun si mie imi place mult limba si eu fac zilele astea

jolygina 1

15.08.2012, 23:43

delicioasa

Lau 1

19.08.2012, 16:34

gaby_gabytza 1

19.08.2012, 22:01

babi5 1

23.12.2013, 06:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta savuroasa si aromata de limbă de porc cu praz și măsline