Lichior de oua(Eggnog)

de mimmi in Bauturi, 17 Dec 2011 | 5919 vizualizari

COMENTARII (11)

gaby_duceag 1

17.12.2011, 15:01

Tre' sa rabdam pan' la Craciun? Chiar nu putem face atunci altul?

Cris2711 1

17.12.2011, 15:11

brunetica 1

17.12.2011, 15:30

Lau 1

17.12.2011, 15:57

bun

Panacris 1

17.12.2011, 16:06

Super, multumesc Mimi pentru reteta. Gaby, parca Mimi spunea ca se poate consuma imediat sau dupa 2-3 saptamani, asa ca ai doua optiuni, , proaspat sau macerat

ionela2682 1

17.12.2011, 18:35

nu am baut niciodata,nu le am eu cu alcoolul dar un paharel parca as lua ...sa vad cum este !!!

naomy 1

17.12.2011, 18:53

interesant ,o sa-l fac si eu

Rocsi 1

17.12.2011, 22:42

wawwww....bravooooooooo

gaby_gabytza 1

18.12.2011, 13:09

pakt k nu pot sa pun sa vezi cum salivezzzzzz

MotanLaOale 1

18.12.2011, 23:27

mimmi 1

19.12.2011, 18:46

Daca il lasam la macerat iese mai bun,dar eu am baut un paharel atunci cand l-am facut .
Alcool se poate pune cat doriti,eu nu l-am facut asa tare .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lichior de oua