- Separam galbenusurile de albusuri. Frecam galbenusurile cu zahar pana zaharul e dizolvat si compozitia devine o crema de culoare galben deschis.
- Turnam incet alcoolul peste crema (coniacul si bourbonul) si dam la frigider compozitia pentru 2-3 ore.
- Adaugam 1/2 lingurita scortisoara (sau dupa gust) in compozitia de galbenusuri.
- Albusurile le lasam sa ajunga la temperatura camerei. Le batem spuma tare cu un varf de cutit de sare. Le adaugam in compozitia de galbenusuri in 3-4 transe, amestecand usor sa nu se lase spuma prea tare.
- Batem frisca bine si o adaugam si pe ea in compozitie si amestecam usor. Sa amestecati bine pana la fundul vasului fiindca acolo se aduna alcoolul si trebuie incorporat si el.
- Dati la rece minim o ora.
- Puneti lichiorul intr-un bol. Presarati deasupra nucsoara amestecata cu putin scortisoara. Se serveste in pahare cu lingurita fiindca e mai mult un lichior-spuma. E delicios asa.