Lemon curd

de La Ancuta in Dulciuri, 14 Feb 2011 | 7221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 155 g zahar
  • 75 ml suc de lamaie proaspat sors
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • 85 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lemon curd:

Batem ouale ca pentru omleta si adaugam zaharul, sucul si coaja de lamaie. Amestecam pana se omogenizeaza. Punem amestecul la fiert la bain marin si amestecam continuu pana se ingroasa (10-15 minute). Dam de pe foc si adaugam untul taoat bucatele. Amestecam pana se topeste apoi dam la racit.

Punem in borcane cu capac si pastram la frigider. In borcane inchise se poate pastra pana la 2 saptamani. Cantitatile sunt pentru 2 borcane de lemon curd.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lemon curd" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta dulce de toamna