Legume picante

de dantes in Mancaruri de legume, 20 Dec 2017 | 2977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g morcovi taiati rondele
  • 100 g cartofi taiati cubulete
  • 100 g fasole verde
  • 2 cepe taiate marunt
  • 1 ardei iute taiat marunt
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • 1/2 lingurita coriandru macinat
  • 1/2 lingurita cury
  • 1/2 lingurita turmeric (sau curcuma)
  • 100 g conopida rupta in buchetele mici
  • 100 ml.lapte de cocos
  • 3 linguri de ulei
  • Pentru pasta picanta
  • 2 catei de usturoi taiati
  • 2 cm.de ghimbir taiat marunt
  • 1 ardei iute taiat marunt
  • 100 g rosii taiate cubulete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume picante:

Intr-un wok se pune uleiul, se adauga ceapa si ardeiul iute si se calesc pana se inmoaie ceapa. Se adauga morcovii, boiaua, cury, coriandul, turmericul si sare. Se amesteca bine si se da focul mic, se adauga cartofii, se acopera si se lasa 10 minute si se adauga conopida si fasolea verde.

Ingredientele pentru pasta picanta se blenduiesc si se pun in amestecul de legume si se mai lasa 15 minute, apoi se opreste focul si se adauga laptele de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de dovleac copt cu cascaval si bulgur cu legume