Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
In primul rand pregatim legumele, curatam si taiem in bucatele mai mici.
Conopida introducem in apa clocotita sarata si lasam la fiert 6 minute. Scoatem si lasam sa raceasca.
Ungem tava cu unt si asezam rondele de dovleceii. Asezonam bine si asezam rosiile si ciupercile. Ultimul rand e conopida. Asezonam bine si introducem in cuptor pentru 15 minute.
Intre timp batem oule si amestecam cu smantana. Scoatem tava din cuptor turnam amestecul de ou-smantana si punem inapoi in cuptor pe foc mic.
1
putem adauga cascaval ras
2
dupa gust putem adauga carne sau alte legume
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult