Dulce -picant este preferatul meu, dupa DULCIURI ;) Daca il mai combini cu legumele crocante este o nebunie! Asa ca,vineri la pranz am avut in meniu legume in stl asiatic.
Spalam si curatam ciupercile si le taiem grosier
Luam o tigaie wok punem o lingura de ulei la incins.
Adaugam ciupercile si le sotam 3-4 minute.
Avem grija sa mastecam din cand in cand pentru a nu se lipi.
Luam un castron ,punem in el servetele absorbante si scoatem ciupercile.
Ceapa si ardeiul spalate ,sterse ,le taiem julien.
Punem in tigaie a doua lingura de ulei si lasam la incins.
Adaugam usturoiul zdrobit pentru 1-2 minute peste care punem ceapa.
Lasam ceapa 2 minute,apoi adaugam ardeiul si ghimbirul zdrobit.
Lasam la foc iute 2 minute.
Peste ele punem ciupercile si cescuta de apa si lasam 5 minute sa fiarbe inabusit punand un capac pe tigaie.
Intr-un castonel amestecam sosul de soiacu sosul dulce-picant.
Pastele Slim Pasta puse in strecuratoare si trecute printr-un jet de apa rece le adaugam peste legume.
Amestecul de sosuri il turnam peste legume dupa ce ai pus pastele si mai lasi 2 minute.
Se servesc calde.
1
Puteti folosi ciupercile preferate.
2
cantitatea de sos dulce-picant poate fi modificata dupa gustul fiecaruia.