Legume gratinate

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2010 | 12541 vizualizari

 

Din pacate nu pot posta poze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.............voi mai incerca, nu stiu ce se intampla.

 

INGREDIENTE

  • o mana fasole verde
  • un dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • ulei
  • 3 rosii
  • 3 oua crude
  • 3 oua fierte tari
  • 150 g cascaval ras
  • cimbru uscat
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume gratinate:

Fasolea se curata, se spala, se rupe in 2-3 bucati si apoi se pune intr-un vas cu apa si putina sare si se oparaste 5-6 min.Se scoate cu ajutorul unei palete si se lasa la scurs.Separat dovlecelul se spala si apoi  se taie rondele .Ardeiul se curata , se spala si se taie sub forma de cuburi.Rondelele de dovlecel si cuburile de ardei se pun si ele intr-un vas cu apa si sare si se oparesc ca si fasolea 5-6 min. dupa care se scot si se lasa la scurs.

Dupa ce au fost bine scurse fasolea, rondelele de dovlecel si cuburile de ardei gras se pun intr-un vas termorezistent.

Intr-o tigaie in care am incins putin ulei se inabuse cepele taiate marunt peste care se adauga sucul si pulpa de la 2 rosii.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa 5- 10 min la fiert apoi se lasa sa se raceasca dupa care se amesteca cu cele 3 oua batute bine.Aceasta compozitie se adauga peste legumele din vasul termorezistent,condimentam cu cimbru si dam la cuptor.Cu aproximativ 15 min. inainte de a fi gata scoatem din cuptor si presaram din belsug cascaval ras, rondele de rosie si ouale fierte feliate.

Se serveste calda garnisita cu rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume gratinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bucataras Medi 1

11.07.2010, 07:28

Multumesc,Epu...............te rog sa te servesti, esti invitata mea...............

nadina73 1

11.07.2010, 18:12

5 furcu

Bucataras Medi 1

12.07.2010, 09:21

nadina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui pane