Lasagna cu spanac si ton

de ala_oancea in Lasagna, 27 Mai 2009 | 7292 vizualizari

 

Interesanta ...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr foi de lasagna
  • 300 gr spanac
  • 150 gr branza telemea
  • nucsoara
  • 3 conserve de ton (in sos picant cu ceapa si mazare am avut eu, oricum sa nu fie dor in ulei)
  • 300 gr pulpa de rosii
  • 5 catei de usturoi
  • busuioc
  • sare
  • 100 gr cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac si ton:

Foile de lasagna se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Se fierbe spanacul, se scurge si se amesteca cu telemeaua si putina nucsoara. Pulpa de rosii se amesteca cu usturoiul dat prin presa, sare si busuioc. Se aseaza o parte din sosul de rosii in tava si se formeaza straturi din foi de lasagna, umplutura cu spanac si ton. Deasupra se toarna restul de sos de rosii si se presara cascaval ras. Se pune la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Este delicios !

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ala_oancea 1

02.06.2009, 10:22

Ari, si eu am cam strambat din nas la inceput, dar nu m-am putut abtine sa nu vad cum iese. Mie si sotului meu ne-a placut. Acuma depinde de gustul fiecaruia.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne si foi proaspete