Un pranz delicios!
Pregatiti mai intai spanacul: puneti untul intr-o craticioara si lasati-l sa se topeasca
Adaugati ceapa taiata marunt si amestecati usor pana se inmoaie putin
Adaugati spanacul congelat si 100 ml apa, puneti capacul si lasati sa fiarba 10 minute, amestecand din cand in cand
Opriti focul si adaugati parmezanul ras si oregano tocat marunt
Pentru sosul bechamel, topiti untul intr-o craticioara, apoi adaugati faina si amestecati cu un tel
Adaugati laptele rece, putin cate putin, amestecand continuu si lasati pe foc pana se ingroasa
Opriti focul si condimentati cu sare, piper si nucsoara rasa
Intr-un vas dreptunghiular, puneti un polonic de sos bechamel, apoi un strat de foi de lasagna, spanac, cascaval Delaco ras si iar foi de lasagna.
Continuati cu sos bechamel si alternati straturile pana umpleti tava
Deasupra puneti sos bechamel si parmezan ras
Puneti tava in cuptor, la 170 de grade pentru 20 de minute
Lasati sa se raceasca putin apoi serviti.