este foarte buna pentru masa de seara
Ceapa tocata marunt si usturoil pisat se pun pe foc in putin ulei si apa,se adauga carnea taiata cubulete si se distuie 10minute apoi se adauga ciupercile taiate marunt.Se adauga vinul,sucul de rosii,sare si piper si se fierbe 25-30minute,la foc potrivit.Separat se pregateste sosul bechamel:se topeste untul intr-o craticioara,se ia de pe foc si se adauga faina amestecand rapid sa nu se faca cocoloase.Se pune din nou pe foc,se toarna laptele treptat,amestecand din cand in cand pana se ingroasa compozitia.Se ia vasul de pe foc si se adauga sare si piper dupa gust,parmezanul si oul batut omogenizand bine totul.Intr-un vas termorezistent uns cu margarina si tapetat cu faina se pun foile de lasagna alternand cu umplutura de carne si ciuperci.La sfarsit se toarna sosul si se presara cascavalul ras si se coace la cuptor 35-40minute pana se rumeneste bine deasupra
1
este necesar un vas care sa fie doar cu putin mai lat dect lasagna ca sa poata inota in sos si sa se inmoaie bine foile