Lasagna

de alinutzika in Mancaruri cu carne, 18 Mar 2012 | 5054 vizualizari

 

Cred ca nu mai are nevoie de introducere..:))

Toate ingredientele se pot cumpara gata facute sau se pot face in casa. Eu am preferat a doua varianta.

 

INGREDIENTE

  • foi lasagna (5)
  • 700 g sos ragu
  • 900 g sos bechamel
  • 150 g parmezan sau cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

Se unge fundul tavii cu unt. Se toarna putin sos bechamel, cat sa acopere fundul tavii. Deasupra se pune o foaie de lasagna, preferabil fiarta foarte putin inainte, apoi iar sos bechamel, apoi sos ragu, apoi iar foaie, iar bechamel, iar ragu,in cantitati egale, pana se gata foile...:))

Deasupra ultimei foi se pune iar sos bechamel, iar deasupra cascavalul ras. Acoperiti cu folie deasupra.

Se da la cuptor la 190 de grade pana se rumeneste. Ca sa fie putin mai crocanta, se lasa 15 minute la cuptor fara folie, inainte de a o scoate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu ragu de carne si sos bechamel