Lapte de pasare

de simo_brkic in Dulciuri, 8 Mai 2012 | 20772 vizualizari

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

08.05.2012, 23:06

trebuie sa fac si eu neaparat!arata super

gaby_duceag 1

09.05.2012, 00:31

si-i buuuuun

Lau 1

09.05.2012, 08:27

bun

MotanLaOale 1

09.05.2012, 08:33

Maria68 1

09.05.2012, 08:46

foarte bun

diaconta 1

09.05.2012, 09:05

cam tot de-atata vreme n-am mancat nici eu,asa ca vreau de la tine

deliciousflavours 1

09.05.2012, 09:12

un desert dulce si aromat!

Rocsi 1

09.05.2012, 11:41

cocolina 1

09.05.2012, 12:09

un bun desert

Aurelia 07_07 1

09.05.2012, 13:37

Dulce si bun

simo_brkic 1

09.05.2012, 15:19

multumesc bucataraselor!!! din pacate azi sa terminat :'(

Sim0na 1

09.05.2012, 22:32

dulcele preferat al sorei mele!!

Sidy 1

10.05.2012, 07:32

Dulcele copilariei !!! O minunatie

Alinutza80 1

10.05.2012, 13:31

nu am mancat niciodata ,dar cred ca e bun,salvez si eu reteta

gaby_duceag 1

10.05.2012, 21:13

am facut si eu. e la frigider
ce dor imi era!!!

simo_brkic 1

11.05.2012, 00:02

delicios!asa e ,usor de facut ,ne trezeste multe amintiri =) cele mai frumoase ale vietii si daca in familie sunt persoane care nu il papa,mai bine!papam noi tot

mihaelar63 1

28.06.2012, 15:18

cam de vreo 25 de ani nu am mai mancat asa ceva .

simo_brkic 1

28.06.2012, 17:21

poi fa Mihaela o sa iti trezeasca si mai multe amintiri ,ale copilariei ...pe langa faptul ca e YAMY

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lapte de pasare