Langosi cu cartofi si cascaval

de bahna_violeta in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2012 | 19166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 plic de drojdie uscata
  • sare
  • 2 cartofi
  • 100 g cascaval
  • 1ou
  • 1 lg smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu cartofi si cascaval:

Pentru aluat:punem faina intr-un vas lasand mai multa faina pe margini si mai putina in centru , punem oul batut bine, punem drojdia inmuiata in apa calduta peste si amestecam bine ,punem sarea mai punem faina daca trebuie,framantam bine aluatul,il lasam la dospit 2-3 ore dupa preferinte,dupa timpul de care dispuneti.

Pentru umplutura:fierbem cartofii curatati de coaja si taiati in 4 .Dupa ce au fiert facem un pireu cu sare si o lg de smantana la sfarsit punem si 100 g de cascaval ras.

Facem niste turtite pe care  le umplem cu pireul de cartofi pentru ca sa nu  curga compozitia udam marginile turtitei ca sa se lipeasca bine.Facem asa pana nu mai aveam aluat. LE PRAJIM IN ULEIUL INCINS, apoi le punem pe un prosop absorbant.

Eu le-am servit alaturi de sana...langosi calzi cu sana hmmm :d.

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi