Langosi cu branza telemea

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2013 | 17003 vizualizari

 

a fost un soi de provocare, stiam de aici ca voi avea ceva de furca cu aluatul. Lipicios tare dar atat de bun rezultatul final....! http://www.bucataras.ro/retete/langosi-cu-branza-sarata-ca-la-mama-43519.html

 

INGREDIENTE

  • Aluatul:
  • 200 ml lapte caldut
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 30 ml ulei de incorporat in aluat
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • ulei pentru uns si prajit
  • faina cat cuprinde (peste 500g)
  • Umplutura:
  • cca 100g branza telemea de vaci
  • cca 100g branza telemea de oi
  • 1 baton crema de unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza telemea:

Aluatul se framanta amestecand toate ingredientele enumerate.

Se prepara umplutura, amestecand cele doua tipuri de branza cu crema de unt.

Impartim aluatul in 6, ungem masa de lucru cu ulei pentru ca aluatul este extrem de lipicios. intindem cu mana aluatul, pe jumatate din suprafata acestuia punem branza intr-un strat consistent si acoperim cu jumatatea ramasa.

Presam marginile cu atentie sa nu curga branza in timpul prajirii!

Intr-o cratita punem ulei (cam de doua degete) si lasam sa se incinga bine.

Prajim langosii la foc potrivit,pe ambele parti.

Se servesc calzi.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Langosi, scovergi sau foi dospite