Langosi cu branza si sunca

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2014 | 11529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 2 oua
  • 3 linguri ulei
  • 150 g iaurt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 praf de sare
  • 200 g branza sarata de oaie
  • 100 g sunca
  • 250 ml ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu branza si sunca:

Intr-un castron spargem ouale, adaugam iaurtul, uleiul, sarea si bicarbonatul. Apoi adaugam faina si framantam bine aluatul.

Aluatul il lasam putin sa creasca, apoi intindem o foaie nu foarte groasa si o taiem patratele sau triunghiuri. Pe fiecare patratel punem branza data pe razatoare amestecata cu sunca. Presam bine marginile patratelelor si le punem la prajit pe rand in uleiul incins. Dupa ce s-au rumenit bine pe ambele parti le scoatem si le punem intr-un castron in care am pus servetele absorbante.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

- Andreea - 1

03.04.2014, 20:44

O bunatate

Bunica 1

03.04.2014, 21:32

Ce-mi plac!

AndreaE 1

03.04.2014, 23:30

Buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Langosi cu branza