Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)

de nadia in Pt. carne, 19 Mar 2010 | 17000 vizualizari

 

Aceasta maioneza se poate folosi in loc de mujdeiul clasic , aceasta fiind mult mai suava.In Spania este nelipsita in restaurante. Cand mergi intr-un restaurant intotdeauna vei gasi un recipient cu acest mujdei pe masa .Pana ce ajunge mancarea ceruta te delectezi cu putina paine cu lactoneza. E o bunatate.

 

INGREDIENTE

  • -50 ml lapte
  • -100 ml ulei
  • -3-4 catei de usturoi
  • -sare
  • -suc de lamaie sau otet 1/2 lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi):

Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Rocsi 1

10.10.2012, 10:37

La multi ani!

Bunica 1

10.10.2013, 13:06

La multi ani!

deedeeD 1

23.07.2014, 18:29

Am incercat de 2 ori...nu a iesit nimic,nu stiu sincer cum de se leaga laptele cu uleiul...ceva lipseste din ea cred

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de Usturoi