Kritharaki

de Doralinda in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2012 | 14737 vizualizari

COMENTARII (29)

Lau 1

29.11.2012, 14:09

Angelina_Elena 1

29.11.2012, 14:22

Geanina87 1

29.11.2012, 14:35

Doralinda 1

29.11.2012, 14:40

Daniela, elena, gianina...

Satisfyyourcravings 1

29.11.2012, 15:12

Am tot căutat paste din astea, dar nu găsesc nicăieri Până găsesc, poftesc la preparatul tău.

Doralinda 1

29.11.2012, 15:22

Satisfy...eu in franta (monaco) si in grecia gasesc, dar sa stii ca nu m-am uitat in romania, de fapt cand vin in tara, sunt in vacanta, nu mai gatesc nimic!! Lenesa!
Te invit la pastele mele cu cea mai mare placere!

MotanLaOale 1

29.11.2012, 15:43

Satisfyyourcravings 1

29.11.2012, 17:05

Să știi că vin!

Bunica 1

29.11.2012, 18:51

Buuun!

Doralinda 1

29.11.2012, 20:28

Satisfy, sa stii ca te astept!!! Fara gluma! Daca vei fi intr-o zi prin zona, chiar astept sa ma contactezi!

Doralinda 1

29.11.2012, 20:29

Motanel, bunica, va multumesc mult!

Sim0na 1

29.11.2012, 20:39

La sora`mea in It am vazut prima oara pastele astea.. am crezut ca-i orez
Tare bune cred ca sunt in varianta ta..

jolygina 1

29.11.2012, 20:52

vrreau

MonaMimi 1

29.11.2012, 22:01

Doralinda 1

29.11.2012, 22:04

sigur sunt la fel, ptr ca am cumparat si din italia, ti-am zis, cum suntem la granita cu italienii, merg des la cumparaturi acolo!

Doralinda 1

29.11.2012, 22:05

joly, cu cea mai mare placere!!!!!
mon......

ANNA_46 1

29.11.2012, 23:39

Mmmm...... ce papica buna

Doralinda 1

30.11.2012, 01:57

Anna,

Panacris 1

30.11.2012, 07:02

Super! Recunosc, ca folosesc aceste paste in ciorbe, in loc de orez Dar acum voi prepara si reteta ta

Panacris 1

30.11.2012, 07:03

La favorite cu ea!

Doralinda 1

30.11.2012, 10:16

Panacris! Venind de la tine acest comentariu, care esti o experta in bucatarie dupa cum am vazut din retetle tale, iti multumesc foarte frumos ptr incredere!

Mihaela11_jo 1

02.12.2012, 21:00

Foarte aromata mancare
Eu am invatat-o de la o colega de a mea algerianca;am cumparat de la bazarul corpurilor diplomatice din Amman-mai precis de la tunisieni-sub numele de "tli tli" sau"langues d'oiseaux"

http://www.bucataras.ro/retete/tli-tli-cu-pui-tli-tli-bdjedjreteta-algeriana-34460.html

Lavinia 1

02.12.2012, 21:06

O combinatie extraordinara!La favorite

Doralinda 1

02.12.2012, 22:31

Lavinia, multumesc mult ptr incredere!

Doralinda 1

02.12.2012, 22:35

Se gaseste si in italia sub numele de risoni, si in franta numindu-se avoine, nu e o pasta exclusiv arabeasca, ca o folosesc si ei, o sa ma uit pe wikipedia de unde e originea, dar cert e ca e foarte buna!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu ciuperci si rosii