O prajitura arhicunoscuta (apropo, nu cred ca exista cineva care sa nu fi facut aceasta prajitura, sa nu fi mancat sau macar sa nu fi auzit de ea).
Cremoasa, ciocolatoasa, delicioasa, ideala langa o cafea. Va servesc si pe voi. :)
Separam ouale si batem spuma albuusurile. Adaugam zaharul si batem in continuare pana cabd acesta se topeste. Adaugam galbenusurile si mixam in continuare pana le incorporam. Apoi adaugam praful de creme Ole si amestecam usor cu lingura. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si coacem blatul pana trece testul scobitoarei.
Amestecam laptele cu frisca si praful de crema si batem cu mixerul pana rezulta o crema pufoasa.
Peste blat punem toata crema si nivelam. Dam prajitura la frigider pentru 2 ore dupa care turnam deasupra glazura de ciocolata.
Topim ciocolata la microunde sau pe baie de aburi si adaugam frisca. Poate fi si mai multa frisca, depinde cat de lichida e glazura.