Kokoretsi - Drob de miel in stil grecesc

de Ksenya in Oaie, 6 Apr 2018 | 11424 vizualizari

COMENTARII (27)

vasimur 1

06.04.2018, 13:38

RODIMUR 1

06.04.2018, 13:40

Ce-i de miel, sigur e bun, în orice stil! Bravo!

Sidy 1

06.04.2018, 14:16

Interesant...dar nu cred ca as curata intestinele alea Ups !

Rahela Velicu 1

06.04.2018, 14:19

mihaelar63 1

06.04.2018, 14:28

Foarte gustos cu asa mirodenii

laura_n 1

06.04.2018, 14:39

Foarte interesanta reteta si modul de preparare! Bravoo!

Bucataras Diana 1

06.04.2018, 14:55

Interesant.

mirela0911 1

06.04.2018, 14:57

Interesanta reteta! Am o dilema insa, se mananca cu tot cu intestinele alea infasurate? ?

mihaelar63 1

06.04.2018, 15:41

Mirela , cred ca da . Am vazut in emisiunile culinare grecesti fripturile la protap si frigaruile cu oaie/miel infasurate in intestine . Prin prajire devin crocante [ ca si prapurele ]
Bunica lui Denes era din Mures si imi spunea ca se facea tocanita cu maruntaie si intestine de miel

Ksenya 1

06.04.2018, 16:53

Mirela ,da se mananca tot

Ksenya 1

06.04.2018, 16:54

Sidy,nici eu nu m-am bagat la ele. Am avut ajutoare

Ksenya 1

06.04.2018, 16:55

Multumesc de feedback!

simona72 1

06.04.2018, 16:57

Felicitări! Foarte frumoasă rețeta, oricând aș mânca! In zona noastră, a pădurenilor, se pregătește o tocăniță din intestine...nu am mâncat, dar cine a gustat a zis că e o delicatesă...

Ksenya 1

06.04.2018, 17:01

Simona, stiu ca suna ciudat . In Franta ,mai precis langa Paris am vazut in vitrina carnaciori,aratau atat de bine si rumeni ca nu am putut sa nu-mi comand. Ce crezi? Erau carnaciori umpluti cu intestine. M-am dumerit greu ce contine . Am ramas socata pana acum

Catalina L 1

06.04.2018, 20:02

foarte faina reteta, carnaciorii francezi cu intestine cum spui tu se cheama 'andouillette", au un miros puternic si sunt foarte apreciati de francezi
te pup

Constelatialeu 1

06.04.2018, 22:01

Interesanta reteta si cu siguranta gustoasa, bravo !

MotanLaOale 1

06.04.2018, 23:04

Cris2711 1

07.04.2018, 00:18

Ma fascinezi cu retetele tale minunate.Bravo

Rocsi 1

09.04.2018, 21:31

Cat de aspectos!

dantes 1

12.04.2018, 16:54

Interesant!

elucubratiiculinare 1

15.04.2018, 09:03

arata bine de tot

miki_a 1

20.04.2018, 10:54

Bunica 1

12.04.2019, 15:11

O varianta de drob!

Ina 1

12.04.2019, 22:51

waw! Abia acum vad reteta asta. Super idee!

Sidy 1

15.04.2019, 06:30

Interesant...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor