intr-una din zilele astea o sa ma incumet si eu la dulciurile tale.Imi place ca faci blatul si pui crema,nu e ca la prajiturile cu foi,ca acolo n-as avea rabdare!!!
Intr-adevar este o prajitura fantastc de buna, mai ales pentru copii sau pentru cei ce iubesc frisca.
Anca, reteta o aveam pe blog de anul trecut, am omis sa o pun si aici. Pe vremea aceea aveam provizii de lapte condensat. Acum nu mai am. Dar cu siguranta voi incerca sa fac cu lapte condensat homemade de ziua Amirei, de Sf Ioan.
Multumesc tuturor!
Ce perfecta a iesit! Am admirat intotdeauna perfectiunea prajiturilor pe care le-ai facut Am facut si eu o data prajitura asta dar nu a iesit bine, ca si aspect, ca altfel nici nu a mai prins saraca a doua zi
Multumesc tuturor! Cu drag v-as servi daca as avea, dar n-am .
Anca, nu stiu ce sa zic de laptele evaporat. Cred ca e prea lichid totusi. As incerca mai degraba varianta lui Gabi, cu smantana. Sau...fa laptele condensat, nu e greu de facut, se face in cateva minute. http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2010/10/lapte-condensat.html