Jeleu de iaurt cu frisca

de Dea_Dea in Dulciuri, 30 Apr 2014 | 3105 vizualizari

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

30.04.2014, 16:28

ce prezentare frumoasa ai facut

papabundetot 1

30.04.2014, 16:35

ce fain e!

Dea_Dea 1

30.04.2014, 16:36

Multumesc

MotanLaOale 1

30.04.2014, 16:55

deyutzky 1

30.04.2014, 17:01

like

simona72 1

30.04.2014, 17:03

Ligia Bxl 1

30.04.2014, 17:04

superrr! un sfat incearca preparatele albe(deschise la culoare) sa le pui pe platouri inchise si invers si sa vezi ce bine dau

Dea_Dea 1

30.04.2014, 17:11

Multumesc de sfat Ligia!!

Valclaudia 1

30.04.2014, 17:15

cristeena20 1

30.04.2014, 17:16

wow..ce bine arata!!1un desert tare bun

Ligia Bxl 1

30.04.2014, 17:18

cu mare drag

Dea_Dea 1

30.04.2014, 17:35

Multumesc dragilor

simonacallas 1

30.04.2014, 18:09

Constelatialeu 1

30.04.2014, 19:27

La cine jelesti Dea?

Rocsi 1

30.04.2014, 20:42

Vreau si eu o portie mica de la rece

alilianaa 1

30.04.2014, 21:36

frumoasa prezentare..

Dea_Dea 1

01.05.2014, 00:47

Cleme nu mai jelesc , am jelit la netul asta!!

_Alina_ 1

01.05.2014, 16:14

Ce fain!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert crema de ciocolata cu unt de arahide