Le-am vazut la mihaela asa ca am hotarat sa le incerc si eu sunt o bunatate merita incercate.
Faceti o maia din drojdie un pic de zahar si un pic de lapte caldut. Lasati la loc cald pana isi dubleaza volumul.
Peste maiua obtinuta adaugam ouale ,untul topit si zaharul ramas .Adaugam faina putin cate putin pana devine un aluat nelipicios. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.
Aluatul obtinut se intinde bine intr-o foaie dreptunghiulara de cam 1 cm grosime. intindem peste amestecul de unt zahar si scortisoara.
Impachetam aluatul in trei si inca o data in trei.Aluatul obtinut se intinde bine intr-o foaie de circa un cm dupa care se ruleaza si se taie bucati de aproximativ 3 cm grosime.
Asezam spiralele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le lasam sa creasca un pic dupa care le dam la cuptor aproximativ o jumatate de ora.