Intingus cu mamaliguta

de Tania in Mancaruri cu carne, 25 Mar 2010 | 5052 vizualizari

 

Am probat aceasta mincarica in Ardeal si mi-a placut mult acum o compart si cu voi dar presupun ca deja multi din voi o stiti ,,,,,

 

INGREDIENTE

  • 1 salam sasesc sau piept de pui
  • 25 gr de unt
  • un pahar ( 200 gr) de smintina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Intingus cu mamaliguta:

Se taie salamul sau carnita in  bucati mici . In tigaia preincalzita se pune untul, apoi si salamul se frig pina ia o culoare rumeoara si apoi se toarna smintina. Se amesteca bine pe foc inca 2 minute.Se sareaza daca e nevoie. Se serveste cu mamaliguta si cascaval.

 

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Intingus cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

nadina73 1

26.03.2010, 02:24

si nu in ultimul rand bun venit printre bucataras

Tania 1

26.03.2010, 10:53

E foarte buna si simpla si mai ales cind iti place mincarea traditionala (cum se zice de la mama de acasa), mersi mult pentru apreciere si pentru primire

Ligia Bxl 1

06.10.2011, 00:06

tre sa fie bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Curcan cu smantana