Inghetata de pere si iaurt de capsuni

de adasev12 in Dulciuri, 11 Apr 2011 | 5151 vizualizari

COMENTARII (25)

Cris2711 1

11.04.2011, 21:47

Ada as savura acum cu mare placere

Miha 1

11.04.2011, 21:48

Perele au multa zeama (apa) si atunci se formeaza acele ace de gheata. Pentru a evita formarea acestora trebuie adaugata in compozitie ceva mai multa grasime. Smantana grasa pentru frisca sau galbenus de ou. Si mixarea compozitiei cu un blender vertical.
Oricum ar fi, cu ace sau fara, inghetata ta arata foarte bine. Si cel mai important este ca e naturala.

Teo 1

11.04.2011, 21:51

frumoasa inghetata ta!multumim Miha, mereu esti ''pe faza''!

kukibella 1

11.04.2011, 21:59

Ina 1

11.04.2011, 22:24

diaconta 1

11.04.2011, 22:58

Uoooooooofff musai sa fac si eu

bucatarimcudiana 1

11.04.2011, 23:22

fffffffff buna

adasev12 1

11.04.2011, 23:32

cris,

adasev12 1

11.04.2011, 23:33

miha, multumesc de sugestii am vazut cateva retete asemanatoare, daor cu frisca si fructe si pareau in regula....data viitoare am sa incerc si cu ou....

adasev12 1

11.04.2011, 23:33

teo, kuki, ina...va multumesc

adasev12 1

11.04.2011, 23:34

dia....
diana, mersi

Anamaria7 1

12.04.2011, 00:13

Ada, mortala inghetata ta! Miha are dreptate, am observat si eu "de-a lungul retetelor" ca cele ce folosesc fructe tare suculente ingheata mai tare sub forma de ace in loc sa devina cremoase, tocmai pentru ca ingheata apa din fruct

lilik 1

12.04.2011, 00:45

buna tare

adasev12 1

12.04.2011, 01:06

anamaria, cu siguranta asa e...perele erau deja cam moi...tocmai de aia le-am si folosit...nu m-am gandit ca n-o s aiasa tocmai...ok....

adasev12 1

12.04.2011, 01:07

lilik....

elena1988 1

12.04.2011, 08:58

super

Lau 1

12.04.2011, 09:54

super arata

Rocsi 1

12.04.2011, 10:18

hai ma ca aratat super bine

adasev12 1

12.04.2011, 12:23

elena, sufletista...mersi

adasev12 1

12.04.2011, 12:24

rocsi, arata bine...daor ca nu e asa cum as vreau eu la gust.... ....

aziz 1

12.04.2011, 13:07

divainbucatarie 1

12.04.2011, 15:41

adasev12 1

12.04.2011, 19:35

mona, diva...

mamaieelena 1

13.04.2011, 07:28

Bucataras Medi 1

13.04.2011, 20:57

Ce bunaciune...........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Budinca de macaroane cu branza si iaurt